J&P Sound & Entertainment

Heeft u een vraag? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden.

CONTACT

Neem contact
met ons op

Heeft u een vraag? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden.

Voornaam *
Achternaam *
E-Mailadres *
Telefoon
Bedrijfsnaam
Bericht voor
Bericht
VRAGEN & ANTWOORDEN

Veelgestelde vragen

We verhuren microfoons, luidsprekers, mengpanelen, versterkers en meer.

Natuurlijk, we staan klaar om je te helpen bij het selecteren van de juiste apparatuur voor je evenement. Ons ervaren team kan samenwerken om je behoeften te begrijpen en aanbevelingen te doen op basis van de specifieke details van je evenement, zoals locatie, gastenaantal en gewenste sfeer. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies en informatie over de beste apparatuurkeuzes.

Onze verhuurdiensten omvatten doorgaans basisapparatuur zoals microfoons, luidsprekers en mengpanelen. Eventuele extra kosten worden bepaald op basis van factoren zoals duur, locatie en specifieke wensen. We verstrekken graag een gedetailleerde offerte met alle relevante kosten voordat je beslist. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ons team zorgt voor de installatie en bediening van de apparatuur tijdens je evenement. We nemen de verantwoordelijkheid voor de opstelling en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat jij je kunt concentreren op je evenement. Voor meer details en specifieke vereisten kun je contact met ons opnemen.

Bij technische problemen tijdens je evenement staan wij paraat om onmiddellijk hulp te bieden. Ons team is getraind om snel en efficiënt problemen op te lossen, zodat je evenement zonder onderbrekingen kan doorgaan. Je kunt op onze professionele ondersteuning vertrouwen om eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

BEOORDELINGEN

Wat onze klanten vinden

Karin Tuinstra
Karin Tuinstra
2023-02-24
Toppers
matthijs roodenburg
matthijs roodenburg
2017-08-10
Goede service en mooie mensen!